Често задавани въпроси

 • Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

  Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

 • Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

  Можете да направите поръчка в сайта ни, по телефона, по имейл или във Facebook Messenger и Instagram Direct Message.

 • Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона или във Facebook Messenger и Instagram Direct Message?

  За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите името и размера на продукта, който сте си избрали.

 • Какви са сроковете за доставка?

  Стандартният срок за доставка е един-два работни дни. Няма да Ви търсим, за потвърждение на поръчката. На оставения от Вас имейл ще получите информация, че поръчката е изпратена.

 • С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

  Онлайн магазин 24deluxe.eu използва куриерските услуги на фирма “Speedy“.

 • Каква е цената на куриерската услуга?

  Цената на доставката зависи от теглото на поръчаните продукти и от дестинацията (адреса), до която трябва да бъдат изпратени. След като попълните адреса си на страницата за финализиране на поръчка, цената на доставка се калкулира автоматично и можете да я видите.

 • Имате ли магазин, където мога да пробвам артикулите Ви?

  Да, 24deluxe.eu е онлайн магазин, който предлага продуктите си във фирмен магазин 24”de luxe в гр. София, кв. Стрелбище, ул. Нишава 106.

 • Доставяте ли продукти в чужбина?

  Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма за избраната държавата.

 • Как да се ориентираме правилно с размерите?

  На всяка продуктова страница ще откриете връзка към ориентировъчна таблица с размери за конкретния вид артикули. Преди да изберете размер е много важно да измерите Вашите индивидуални мерки, като вземете предвид и височината. В полето „Специални инструкции“ на страницата за финализиране на поръчка (където попълвате адреса си) можете да записвате Вашите допълнителни бележки относно поръчката. Ако имате въпроси и нужда от съвет, моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефони: 0898 88 19 11.

 • Мога ли да заменя закупен продукт?

  При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените или върнете в 14 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е повредена и да няма странични миризми. За повече информация прочетете условията за Връщане и замяна.

 • Какво е необходимо за да направя рекламация?

  Необходимо е да изтеглите формуляра за замяна, поместен на страница Връщане и замяна. Попълненият формуляр и закупеният продукт трябва да бъдат изпратени обратно по куриер до офиса на 24’de luxe с адрес: гр. София 1680, кв, Стрелбище, ул.  “Нишава” 106

 • За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?

  В случаите, когато онлайн магазин 24’de luxe няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

 • По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?

  Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път.

 • Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката и в действителност?

  Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. 24’de luxe не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.

 • С какъв произход са продуктите, които се предлагат в онлайн магазин 24’de luxe?

  Продукти, които се предлагат в сайта, са произведени в Европа и Турция, висок клас, качествени материи, италиански и френски платове.

 • Мога ли да направя промени по поръчката си?

  След като сте изпратили Вашата заявка тя се приема автоматично. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

 • Мога ли да анулирам направена поръчка?

  В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля, използвайте предвидената за целта контактна форма („Информация за поръчка“ на страница Контакти). Представител на 24deluxe.eu ще се свърже с вас след получаване на попълнения формуляр. Моля, не поръчвайте стоки, които не искате да закупите!!!

 • Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?

  Всички данни при регистрация в сайта се обработват съгласно Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR).

 • Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт ?

  За Ваше улеснение сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта, на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт по предварително зададени критерии (цвят или размер). Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка. Продуктовите филтри ще откриете на всяка страница, в лявата й част над списъка с продукти, след клик върху бутона „Филтрирай по”.

 • Защо да изберем онлайн магазин 24deluxe.eu?

  24deluxe.eu е сайт за модни онлайн покупки. Целта на магазина е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки, които да са в крак с модните тенденции. Ние се стараем да задоволяваме всеки вкус и всяко желание, от идеите за нестандартни подаръци, различни видове аксесоари, разнообразие от дрехи, до най-ексклузивните модели и безупречни кройки. И всичко това, разбира се, с перфектно качество на най-добра цена.

Сравнение на продукти